03-09-2021

Najaarstoernooi Golf Rhoon op vrijdag 3 september 2021

Voor dit toernooi is de inschrijving gesloten.

Wij starten onze activiteiten op vrijdag 3 september met een golftoernooi bij Golfcenter Oude Maas aan de Veerweg 2A in Rhoon. Voor velen van u een vertrouwde plek waar ook in coronatijd met aangepaste maatregelen gespeeld kon worden.

Ontvangst is om 13.00 uur met koffie en lekkers. Het toernooi start om 14.16 uur en er worden 18 holes gespeeld.

Na afloop praten wij na met een hapje en een drankje. Ook is het mogelijk om na afloop van het toernooi tegen een vergoeding van € 20 euro in het restaurant een maaltijd te nuttigen.

De kosten zijn € 25,00 per persoon (excl. maaltijd). Wilt u gebruik maken van de maaltijd dan kunt u dit bij de opmerkingen op het inschrijfformulier aangeven en wordt het bedrag € 20 per persoon verhoogd.

Het toernooi is toegankelijk voor alle leden van Vereniging de Schakel.

Inschrijven kan tot 17 juli 2021