Heeft u vragen?

Mail ons
29-11-2024

Saturday Night Fever

Nog slechts enkele plaatsen vrij.

Deze vernieuwde versie van de iconische musical, is gebaseerd op de Hollywoodfilm met John Travolta. Het verhaal speelt zich af in Brooklyn, New York, waar de jonge en aantrekkelijke Tony Manero opgroeit in een arm immigrantengezin. Samen met zijn vrienden droomt hij van het onbereikbare Manhattan, aan de overkant van de rivier.Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de discotheek “2001 Odyssey”. Tony is de koning van de dansvloer, wordt aanbeden door vrouwen en is het grote voorbeeld voor alle mannen. Wanneer hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet, laat hij zijn vaste danspartner Annette vallen.

Na een reeks dramatische gebeurtenissen en confrontaties met familie en vrienden, besluit Tony samen met Stephanie de stap naar het succesvolle en bruisende Manhattan te wagen.

De voorstelling bevat wereldhits zoals ‘Staying Alive’, ‘Night Fever’, ‘How Deep Is Your Love’, ‘More Than A Woman’ en nog vele andere.

Wij hebben een aantrekkelijk arrangement voor u samengesteld voor deze musical in het Chassé Theater in Breda op vrijdagavond 29 november 2024:
- vervoer per touringcar vanuit Dordrecht naar Breda v.v.
- ontvangst in aparte ruimte met een drankje en zoet tafelgarnituur
- 1e rangs kaarten voor de voorstelling
- coupons voor een pauzedrankje

De kosten voor dit arrangement zijn € 55,- euro per persoon. U kunt alvast een plaatsje reserveren voor deze nostalgische avond die velen van ons in herinnering terug brengt naar de dansvloer.  

Het minimum aantal deelnemers is 30 personen.

Inschrijven? Gebruik ons inschrijfformulier

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het aankondigingen archief