Heeft u vragen?

Mail ons
10-05-2019

Golf Voorjaarstoernooi

Op vrijdag 10 mei werd het voorjaars-golftoernooi van onze Vereniging gehouden op de golfbaan van Rhoon. Aan dit toernooi deden 33 deelnemers mee. 

Vooraf gaf Joop Helderop de flight-indeling en de instructie over de wijze waarop zou worden gespeeld (Texas scramble). Nadat iedereen zijn golf-maatjes had gevonden, de scorekaart had ingevuld, vertrok iedereen enthousiast. Gezellige deelnemers, heerlijk zonnetje en een mooie uitdagende golfbaan, allemaal ingrediënten voor een fijne golfmiddag.

                                    

Om 16 uur kwamen de flights één voor één binnendruppelen. De scorekaarten met de behaalde punten werden bij Joop Helderop ingeleverd. De uitslagen waren niet belangrijk maar werden onderling wel vergeleken. Om discussies over de juiste handicapscore van de deelnemers te voorkomen, was van te voren besloten geen prijsuitreiking te houden. De nadruk lag op het gezellig met elkaar golfen.

De middag werd afgesloten met een dankwoord van Joop Rakhorst voor de organisator van het golftoernooi Joop Helderop. Na een drankje en een hapje keerde iedereen tevreden huiswaarts. Het was een bijzonder geslaagde golfmiddag

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het terugblikken archief

Klik op een foto om naar het foto album te gaan