Heeft u vragen?

Mail ons
24-11-2019

Stedentrip Londen

Vrijdagochtend 22 november vertrokken wij in alle vroegte met 94 enthousiaste, beetje slaperige, leden naar Londen. Christmas shopping of sightseeing. Iedereen had zijn/haar eigen voorkeur.

Na een rustige overtocht en een korte tour door Londen arriveerden wij bij ons hotel en na de incheck waaierde iedereen uit de stad in. Ons hotel lag vijf minuten lopen van metrostation West Kensington.

Op zaterdagochtend na het ontbijt was de gehele dag ter vrije besteding. Er is veel te zien in Londen, veel te shoppen of genieten van een drankje in een gezellige pub. De stad was al helemaal aangekleed voor de komende kerst. 

De helft van ons gezelschap heeft 's ochtends met een fantastische Nederlandstalige gids een panoramatour langs de highlights van Londen gemaakt. Rond het middaguur heeft de bus ons afgezet op Trafalger Square en vanaf daar was Buckingham Palace, Hyde Park en Harrods op loopafstand of eenvoudig bereikbaar met de metro of bus. 

Veel te snel was deze trip voorbij en zondagochtend na het ontbijt vertrokken wij alweer richting huis. Wij kijken terug op een geslaagd weekend. 

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het terugblikken archief

Klik op een foto om naar het foto album te gaan