Heeft u vragen?

Mail ons
12-01-2022

Impressie Wintersportreis 2022

Onbezorgd genieten van een weekje wintersport in Italië zat er dit jaar niet in voor onze leden. Verplichte vaccinaties, negatieve testuitslagen, formulieren invullen, het hoorde er allemaal bij.

Eenmaal op de plaats van bestemming werden de twee groepen hartelijk verwelkomd door de Nederlands sprekende manager in het hotel. Prima kamers en elke avond zijn onze deelnemers getrakteerd op een heerlijk culinair diner. Zij hebben zelfs geprobeerd de kok mee naar huis te nemen.  

Het belangrijkst, de sneeuw, was voldoende aanwezig en van perfecte kwaliteit. De pistes waren breed en erg rustig. Op ongeveer 100 meter van het hotel zijn twee cabine liften, waarvan één naar een gebied voor beginners en gevorderden en één naar een gebied met gemakkelijke afdalingen voor beginners. Op de pistes waren er meer dan voldoende mogelijkheden voor een lunch.

Voor de gevorderde skiërs was er een aantal keer de mogelijkheid met de bus naar Nauders in Oostenrijk te gaan. Zij werden ’s ochtends gebracht en in de middag weer opgehaald. Dit gebied heeft prachtige pistes en ook de wandelaars zijn meer dan aan hun trekken gekomen. Helaas waren de coronamaatregelen in Oostenrijk strenger dan in Italië en was een boostervaccinatie verplicht.

Ondanks alle beperkende maatregelen waar we mee te maken hadden, heeft iedereen genoten van een weekje in de sneeuw. Geniet nog even na van de foto’s.

Volgend jaar weer!?

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het terugblikken archief

Klik op een foto om naar het foto album te gaan